Izaberi zeku i otkrij sta ti donosi naredni mesec-NOVAC, LJUBAV ili SRECU?

Izaberi zeku i otkrij sta ti donosi naredni mesec-NOVAC, LJUBAV ili SRECU?

14. travnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI ZEKU BROJ 2

Ako ste vi izabrali zeku, pod rednim brojem dva, osecate nesto u svome srcu, ali to nije ravno ljubavi, nego je jos jace od same ljubavi; neznost.

Bice to nesto posebno, jedno prelepo osecanje  prema jednoj osobi, ali ono ce biti nesto sto prevazilazi svaku ljubav.  Jednom recju bice to nezna ljubav, ono nezno osecanje postovanja, obozavanja, zelje da se radujete i da vas raduju sitnice u danim koji ce doci.

Ovo sto sledi bice veliki pokusaj da sjedini sve vase emocije u jednu veliku vezu koja ce se zasnivati  na najtananijim osecanjima vase duse i zaljubljenog srca.  Vama sledi uverenje da ste nasli srodnu dusu i da je vreme da je sacuvate i zadrzite kako god znate.

AKO STE IZABRALI ZEKU BROJ 3

Ako ste izabrali zeku pod rednim brojem tri, vama sledi velika novcana sreca.

Da li ste mnogo radili i tako ocekujete da se vasa zarada udvostruci, to znate sao vi. Kakav rad, koliko zalaganje, toliko i novaca, bar tako se kaze.

Za vas vazi i neka sreca, dobitak u svakom slucaju ali novcane prirode.

Mozda ce to biti neka nekretnina, ali cete se  jako obradovati. Bice to nacin da se rese  neke stvari koje odavno ocekujete, ali se  tek sada ukazuje sansa da ih resite.

Tako cete sebi obezbediti sansu da obradujete i partnera i ispunite i sebi i njemu ono sto zelite oboje. Planirali ste  da  idete na kraci put.

Stranice: 1 2