NAJSRECNIJI ZODIJAK:Saznaj kome ce ovaj petak biti najljepsi u zivotu!

NAJSRECNIJI ZODIJAK:Saznaj kome ce ovaj petak biti najljepsi u zivotu!

14. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Imate odredjen plan za danas, a kako bi bilo da nema plana? Bili biste mnogo opusteniji i otvoreniji. Vasi planovi vas drze u grcu i obavezi, pa ste stalno u pokretu da sve postignete. Zar vbas sve mora tako?

 

BIK:

Idete u smerru koji nije dobar ni za bvas, ni za vasu okolinu.Mporacete menjati svoje stavove i biti drugaciji.  Zelite biti u pravu a da ne pripremite situaciju tome. Vreme je da se povucete i da budete pametniji, vredniji i tisi!

 

BLIZANCI:

Vasa ce sansa da bude  iskoristena kada vi to budete zeleli. Cinite po svojim nahodjenjima a ne kako bi i partneru bilo milo. Radujete se zbog svojih koraka, ali se malo priblizite i partneru. Bas danas zeli da ucinite nesto posebno za njega.

 

RAK:

Ako budete reagovali, bicete povredjeni visenego sto jeste.Uzdrzite se od svojih misljenja i komentara, manje ce vas boleti.Imate stav i to je vazno, ali niste shvaceni. Deluje da ste sa pogesnom osobom koja vas nikada nece shvatiti.

 

LAV:

Ono sto osecate , cuvajte za sebe, jer ste trebali reci a niste. Svoju ste sansu prokockali i vreme je da se  radujete drugim stvarima. Sada se okrenite poslovnim aktivnostima, a zaboravite  na emotivno polje. Bice da ste zakasnili, propustivsi sansu da delujete.

 

DEVICA:

Od vas zavisi mnogo toga a vi se ne osecate kako treba. Morali biste danas biti jaki i hrabri i pokazati da ste spremni da branite svoj interes. Partner misli da ce lako izaci na kraj sa vama. Uprkos tome kako vam je. pokazite da se presao!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2