NAJSRECNIJI ZODIJAK:Saznaj kome ce ovaj petak biti najljepsi u zivotu!

NAJSRECNIJI ZODIJAK:Saznaj kome ce ovaj petak biti najljepsi u zivotu!

14. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Imate predosecaj da se nesto sprema a ne znate sta.  Partner je stalno cudan i zbunjen, pa se pitate zasto?Voljeni ste i ludo volite, i nikd nista nije krio. Ovo je sjajan dan da vas isprosi, pa je zbunjen. Bicete  podjednako i vi zbunjeni, kao i on sto je!

 

SKORPIJA:

Stalno se pravite da ste  vazni i da ste od mnogih pametniji. To je samo vasa maska kojom se stitite, ali se ne osecate tako sigurno.Danas biste trebali malo vise samopouzdanja.I ako ga pokazete budite  sigurni da ce dan biti u vasem znaku.

 

STRELAC:

Imate svo vreme sveta da nadjete pravu, a vi ste sa pogresnom.To cete shvatiti jos danas kada vam se obije o glavu  njeno bahato ponasanje. Vreme je da se stavi tacka na ono sto nema rok trajanja. I da krenete sve izpocetka!

 

JARAC:

Vase slutnje ce vas  voditi, ali ce vas i uznemiriti. Imate vreme da se resite sta je najbolje i u kojem pravcu da idete. Budite vredni necije ljubavi, ali i ta ljubav vama mora da bude upucena. Priznajte samo jedan za jedan, sto bi se reklo, ljubav za ljubav!

 

VODOLIJA:

Ako i imate osecaj da vas neko vara, budite malo mudriji od njeg. Ponasajte se kao da je sve u redu,  paznju bacajte okolo. Moracete naci uzrok loseg ponasanja svoga partnera.Danas cete otkriti i zasto to cini, a nece da vam kaze!

 

RIBE:

Od vase ljubavi zavisi sta ce da bude sa vasom vezom. Partner vas danas zeli iznenaditi sa jednim sudbinskim pitanjem.Vreme je da budete  sigurni u ono sto zelite, i da se izjasnite u momentu. Bice ovo sjajan dan za vas, jer cete odgovoriti potvrdno, pa cete biti srecnik dana.

Stranice: 1 2