U drugoj polovini  meseca slede- Bikovima promene,Vagama odluke, Devicama razocarenja…

U drugoj polovini meseca slede- Bikovima promene,Vagama odluke, Devicama razocarenja…

15. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase emocije ce se  znatno popraviti ali ce se i vase poslovno polje  da bude zadovoljavajuce. Imate snage da se radujete i morate i pokazati  da cete ici u susret zeljama.Poslovna  ponuda   koja sledi promenice vas zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vama slede velike promene koje ce vas  izvesti na jedan veci nivo. Vreme je da pokazete da znate da vladate situacijom. Od vas se ocekuje da budete odlucni i vedri, ali i neko ko ce biti od reci. Vasa zelja za korenitim stvarima, bice detaljna.

 

BLIZANCI

Vreme je da se pokazete kao da ste na visini zadatka. Partner mora da zna da cete biti nepopustljivi i da cete ici za svojim ciljem.Od vas se samo ocekuje da budete  verni svojim ubedjenjima i da ne odustajete.

 

RAK

Cekaju vas problemi koji se ticu vase porodice i morate ih resavati.Za ono sto vas brine, nema cekanja, niti odugovlacenja. Morate se srediti  i znati  na sta mozete racunati.Necete biti opusteni dok ne resite ono sto vas muci.

 

LAV

Vas nacin razmisljanja ce se kositi sa partnerovim,  i vreme  je da se sjedine vasa razmisljanja. Morate poceti da mislite isto i sve ce biti kako  treba. Vas problem  je sto se mimoilazite u svemu, i nemate nikakve slicnosti.

 

DEVICA

Dani koji slede, donose vam vam velika razocarenja. Bice to emotivni lomovi na koje niste nikako racunali. Mada cete ciniti sve da popravite stvari, one ce biti nepopravljive. I to ce biti ono sto vas je bolelo i sto ce boleti jos jace.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2