U drugoj polovini  meseca slede- Bikovima promene,Vagama odluke, Devicama razocarenja…

U drugoj polovini meseca slede- Bikovima promene,Vagama odluke, Devicama razocarenja…

15. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste  na ivici  snage, a odluku morate doneti. Stavljeni ste u poziciju da sami odlucite nesto u vasoj vezi. Bice vam jako tesko, jer ako pogresite, vi cete i snositi posledice.Morate biti oprezni i razmisliti o svemu.

 

SKORPIJA

Ponasate se kao da znate sta se zbiva, a vec gubite kontrolu. Izgubili ste  kompas i konce iz svojih ruku. Vas partner igra na kartu da ga volite previse i da cete mu dopustiti da donosi odluke i koje nisu vas izbor.

 

STRELAC

Vas cilj je da budete spremni na rasprave i  da ne gubite vreme. Necete se mnogo raspravljati, pokazacete da imate svoj stav.Da popustite necete nikako, pa kako bude. Odavno ste tolerantrni, da vidite kakva je druga strana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Puni ste sopstvene tuge, pa izbegavate prijateljske prituzbe. Zato cete se radovati da vas puste da sami bolujete svoju bol. Od vas se ceka da probate da je potisnete i da se okrenete nekome. Neko odavno ceka na vase drustvo, paznju i vasu ljubav, kojoj se nada.

 

VODOLIJA

Vreme je za nove korake i vi pokazite  da ste spremni da idete dalje. Bili ste nesigurni i neodlucni, ali uskoro cete se mnogo radovati. Odluke koje donosite  pokazace se jako lepim i ispravnim. Promene koje slede bice na bolje.

 

RIBE

Svaki vas korak je ispracen jednim neznim pogledom. Vreme je da se okrenete oko sebe i vidite ko vam to zeli sakriti ljubav koju oseca.Vase srce voli, ali tek ce sada da primeti skrivene emocije. Bice to veliko iznenadjenje za oboje, jer cete biti sokirani govorom srca.

 

Stranice: 1 2