Za tri dana- Rakovima nada, Lavovima uspeh,Devicama emotivna sreca…

Za tri dana- Rakovima nada, Lavovima uspeh,Devicama emotivna sreca…

17. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Promene koje slede donece vam velika iznenadjenja, ali za vas vrlo prijatna. Jedan brzinski kraci put, promenice tok svih vasih kretanja.Susret koji sledi bice sudbonosan, a vasa  ljubav ce se roditi momentalno.

 

BIK

Trzate se i ljutite na sitne reci, a o svojim greskama i ne mislite. Vreme je  da uporedite tudje sitnice, sa svojim krupnim greskama. Okrenite se toleranciji, budite razumniji i realniji. Zamericete se nekome ko vas voli.

 

BLIZANCI

Dosta vam je svega i vreme je da se odazovete onim koji vas zovu na razugovor.U vasem slucaju ce morati da poradi razum.Za sada se ne nadate nicemu, i smatrate svpoje stanje neresivim. Resenje uvek postoji.

 

RAK

Teski dani su za vama i mislite da ce doci jos tezi. Nesto, ili neko, ulice vam veliku nadu da ce se sve resiti. Budite optimisticni i pokazite da se necete predati losem  osecanju.  Predstoji vam nada koja ce vam dati krila, jer ce se stvari popravljati.

 

LAV

Sledi vam veliki poslovni uspeh i na vama je da se radujete. Pokazite da ste zahvalni za situaciju,  i da verujete u sebe i svoj rad. Mada ste vredni, kod vas vise ulogu igra sreca. I sada ste je imali u jednoj situaciji.

 

DEVICA

Radost  pripadanja  i vernosti  dugujete samo jednoj osobi.Naravno, svome voljenom bicu koje cini sve da se osecate voljeno. Emotivna sreca je na vasoj strani, i vreme je da se i nastavi. Vi se trudite da tako i ostane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2