Za tri dana- Rakovima nada, Lavovima uspeh,Devicama emotivna sreca…

Za tri dana- Rakovima nada, Lavovima uspeh,Devicama emotivna sreca…

17. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme menja sve, a kod vas ce vreme od tri dana da donese velike promene. Jedan lik ce vas poneti  u neslucene visine, i nada moguce ljubavi. Emotivna  sreca vec stoji  u tim danima, a na vama je da se ona ili ostvari ili ne ostvari.

 

SKORPIJA

Ne treba vam mnogo da biste se osecali srecno, ali to malo je tako daleko.Mozda ste mlo vise  u mislima nerealnih cinjenica.Osecate se neshvaceno, ali da biste bili shvaceni, morate otvoriti sve karte. Cinjenice ce vam ukazati nesto.

 

STRELAC

Jasno je da ste se namerili na sve ili nista i da ste zaigrali na veliku kartu. Vi niste sagledali sve mogucnosti, niti sve cinjenice. Ovih dana cete morati da resite cilj , i zato ne popustajte.Idete onome sto zelite.

 

JARAC

Vas zeli jedan lav, a vi ga stalno odbijate pocastiti paznjom. Ovih dana mu ukazite paznju i necete se pokajati. Sledi vam ljubav koja ce se iznenad roditi, i doneti neka vasa ispunjenja zelja. Ovi dani ce biti vas  uspeh.

 

VODOLIJA

Racunate na pomoc jednog prijatelja, a on ce vas izdati. Bice to vase veliko iznenadjenje, toliko neprijatno, da cete biti sokirani.Vasa  dobrota nece biti uzvracena, niti nagradjena.Moracete se resiti da sami iznesete ovaj problem. Ali i da shvatite da imate laznog prijatelja.

 

RIBE

Konacno se radujete dogadjajima koji ce vas radovati u danima koji slede. Pred vama je radost desavanja, pa se opustite i uzivajte. Niste do sada imali mnogo prilike da se  radujete, ali sada hocete.  Stvari koje slede donece vam  konacno ono sto ste i zeleli  da se desava, i vas zivot vce dobiti drugi tok.

 

Stranice: 1 2