Kome pocetak nove sedmice donosi novu sansu da pocne LJUBAV ISPOCETKA?!

Kome pocetak nove sedmice donosi novu sansu da pocne LJUBAV ISPOCETKA?!

18. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste u obavezama i za vas je ovj dan, samo novi radni dan. Vec ste se opustili, prosli ste fazu odmora i sada idete napred. Vase radne obaveze vas zovu , i cekaju a vi ste u poslu predani.

 

BIK

Necete sebi da priznate  da mnogo gresite i da ne cinite dobro za sebe.Od vas se ocekuje da budete odgovorni i da se uozbiljite.Jedna lekcija ce vam biti dovoljna, ali ce biti od koristi.Ne drugima, vec vama licno.

 

BLIZANCI

Vase misli ce se motati oko jedne vage, anecete biti sigurni zasto. Tek vas je zainteresovala i niste sigurni u vezi vaseg interesovanja.Da li je to obicno interesovanje, za druzenje i poznastvo, ili je to emotivno interesovanje?

 

RAK

Osecate se pretrpano obavezama koje ste sebi sami nametnuli. Vi znate svoje planove i imate sirok obim obaveza koje cekaju na vas. Mozda biste mogli pokazati volju da se resite jednog dela obaveza, ali vise nemojte sebe opterecivati.

 

LAV

Vec ste se radovali  i vreme je da i danas zadrzite osmeh na licu.  Neka vas osmeh vide vasi suparnici, kao i oni koji vas ne vole. Nemate vi onih koji vas ne vole, ali ce vasa sreca da para necija zlobna srca.

 

DEVICA

Posvadjani i rastavljeni od onog koga volite, bolujete svoju bol. Nemate snage da ostavite u proslost, pa ce se bas danas  da dese velike promene.Ovaj dan ce biti nova sansa za novi pocetak, i pomirenje. To sto cete poceti ljubav ispocetka, znaci da cete biti srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2