Kome pocetak nove sedmice donosi novu sansu da pocne LJUBAV ISPOCETKA?!

Kome pocetak nove sedmice donosi novu sansu da pocne LJUBAV ISPOCETKA?!

18. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Za vas je svaki novi dan i nova briga, pa i nova obaveza. Ne cinite nista, ne planirate, nego onako kako vam se nametne. Ovaj dan cete ici za njima, ali cete zato biti i preumorni. Za kraj dana ne planirate nista, cekate ga da se odmarate.

 

SKORPIJA

Osim sto se upustate u ozbiljna razmisljanja, vi cete danas da promenite radnu sredinu.I ne samo radnu, nego i celo svoje okruzenje.Na vas ce to delovati opustajuce, i za divno cudo, lekovito.Mozda ce jedna setnja da promeni sve iz korena!

 

STRELAC

Vi biste da nekoga dobro upoznate jer imate velike i ozbiljne namere.Do sada ste se provodili ali je vreme da podvucete crtu. Sledi vas novi pocetak i vreme je da se srede  vase misli. Neocekivano, sredice ih jedan slucajan susret!

 

JARAC

Zeljni ste prave ljubavi, a ne samo one koja se zove da ste u vezi.Odavno tragate za njom i vreme je da se srede neke okolnosti. Imate naznake osecanja za jednu osobu, a nikako da vas ona pogleda i da vam da bar jedan signal.

 

VODOLIJA

Ljutite se sto je sve krenulo nizbrdo, i sto se sve izmaklo kontroli. Vase misli ce vas terati da pokazete hrabrost da se hvatate u kostac sa problemima. Bice vam jako tesko, ali ce jedan jarac uciniti da vam bude duplo lakse.

 

RIBE

Vase nervoze  vas teraju da se svadjate, mada vi niste svadjalica. Jako ste razumni,  i vreme je da se radujete, a ne nervozite. Jedan jarac  vas gleda vec dugo i vreme je da mu posvetite punu paznju.

Stranice: 1 2