Blizanci negoduju,Lav u problemima,Strelci preumorni…

Blizanci negoduju,Lav u problemima,Strelci preumorni…

20. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Mada se nadate suncanim danima, ipak ce vas ovih dana pratiti kisa.Mislimo na vase lose i nervozno ponasanje i brojne obaveze koje vas prate. Zaista cete biti opterecenI obavezama koje vas sleduju. Zato  budite raspolozeniji, tako nece ici!

 

BIK

Za razliku od mnogih nervoznih, vi cete se ovih dana razvedriti. Neko ce vam uliti volju za sve, pa i za rad.Od vas se ocekuje da  se okrenete u smeru posla koji vas ceka, a tu je i jedan lik. On vam sve vedri, i oblaci i postao je smisao vaseg zvota.

 

BLIZANCI

Skloni ste nekim neopravdanim negodovanjem a to ce partnera nervirati. Verujte da ce smetati i vasim kolegama ali cete se morati smiriti. Zao vam je zbog necega i to vam je sada cilj da podsetite jednu osobu. Verujete da ce stici do njenih usiju.

 

RAK

Vec ste tuzni a to vas remeti u vasim obavezama.Moracete da se  malo trgnete jer samo skodite sebi.Tesko vam je sto sve morate sami, i sto se partner ne pridruzi za pomoc.Ponasa se kao da ne vidi, a i ne zanima ga.

 

LAV

Ponasate se kao da se ne vidite da ste zapali u krizu, a svesni ste da jeste. Gledajte da se izvucete kako god znate. Ako vam treba pomoc prijatelja, nadjite je, ali se nemojte, dalje zapustati u probleme.

 

DEVICA

Vucete veliki teret i partner vam duguje veliku zahvalnost. Cesto se desi da ste oholi zbog toga, ali ne smete se tako ponasati.  Nekada vas obuzme inat, pa dodjete nazao partneru sa kojim delite zajednicku muku, dobro i lose!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2