Blizanci negoduju,Lav u problemima,Strelci preumorni…

Blizanci negoduju,Lav u problemima,Strelci preumorni…

20. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Pred vama je novo radno mesto i vreme da se prihvatite posla. Od vas se ocekuje da pokazete da ste voljni za rad i nove radne pobede. Data vam je mogucnost napredovanja i vreme je da se pokazete i da je i opravdate.

 

SKORPIJA

Na vama je da obavljate posao, ali da razumete i svoje kolege. Posto ste mnogo uspesniji od vecine njih, morate im pomoci. I ovih dana neko ce traziti vasu pomoc, pa vi vidite  da budete ako ne od pomoci, bar  od razumevanja.

 

STRELAC

Preumorni ste i ne znate kako cete  izneti ove dane. Imali ste nekih propusta koje je sada tesko nadoknaditi. Na vama je da se trudite, jer ce vas trud biti nagradjen. Sledi vam veliko iznenadjenje, da ne otkrivamo!

 

JARAC

Vesto otaljavate sve svoje poslovne obaveze, mada misle da ste slabi i spori. Jednom poslovnom obavezom, razbice famu koja kruzi o vama. Pred vasom inteligencijom ce mnogi pogeti glave, jer cete pokazati da ste pametniji od njih.

 

VODOLIJA

Zovu vas amo, morate tamo i vise ne znate ni kuda cete prvo. Osim na poslu, cekaju vas kuci brojne obaveze, i vi se prosto gubite.Ne dajte da vas nerviraju, kad znate da se sve lomi preko vasih ledja. Krenite od vaznijih obaveza i tako redom.

 

RIBE

Jedan kraci poslovni put ce vas dovesti do jednog novog poznastva. Ono ce probuditi  znatizelju za neka duboka poslovna preplitanja, ali nece samo posao biti u pitanju.Vas ce u sustini zainteresovati taj lik, ne samo poslovno, nego i emotivno.

Stranice: 1 2