Naredna DVA dana – Rak se zaljubljuje, Blizanci ponosni,Ribama se vraca bivsa ljubav!

Naredna DVA dana – Rak se zaljubljuje, Blizanci ponosni,Ribama se vraca bivsa ljubav!

22. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne planirate nista, ali se zna, jer vi imate svoje uobicajene planove. Od vas se ceka da budete  dobro raspolozeni i da se pokazete onako kako  jeste. Postoji mogucnost da  vas neko mnogo obraduje.

 

BIK

Ponasacete se usiljeno pred jednom osobom, a to ce je povrediti. Bolje je da ucestvujete u konverzaciji bilo kako, nego da je ognorisete. Od vas se ceka  da budete samo pristojni, i to i ispostujte. Misli se na drustvo u kojem cete se naci.

 

BLIZANCI

Imate razlog da se pohvalite i osecate mocno. U necemu ste uspeli, sto je za vas vrlo vazno. Zato se ove dane osecate spokojno i zadovoljno i vreme je da se  opustite.I partner ce biti vrlo ponosan na vas.

 

RAK

Kao da se osecate nekako cudno, ali ne znate da objasnite. To ljubav cini cuda, pa je cini i u vasem srcu.To nova ljubav plete i mrsi klupko osecanja u vasem srcu.Na vama je samo da priznate sebi, ne morate drugima.

 

LAV

Vec ste umorni od svega i vreme je da se srede neke emocije i situacije. Nevoljno cete upasti u nesto a to vam nece trebati.Ono izgovoreno  necete moci da povratite, pa probajte da ublazite. Morate imati obrazlozenje za sve.

 

DEVICA

Mislite da ste u losijoj poziciji od mnogih, a oni misle daste vi u boljoj od njih. Verujte da drugim ocima gledano, sve ima svoje vrednosti i cenu. Zato vise cenite to sto imate. Kad bi vam se ponudilo  da se menjate sa nekim, ne biste niposto!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2