Naredna DVA dana – Rak se zaljubljuje, Blizanci ponosni,Ribama se vraca bivsa ljubav!

Naredna DVA dana – Rak se zaljubljuje, Blizanci ponosni,Ribama se vraca bivsa ljubav!

22. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Nikako da se sredite u onome sta zelite i sta  mozete. Nevoljni ste da razdvojite svoje zelje od svojih mogucnosti. Vase su zelje prevelike i nemojte da letite za onim sto ne mozete dosegnuti. Ali zato vam se nesto nalazi u blizini.

 

SKORPIJA

Osecaj da ste svemocni, vasa je maska samo za druge. Samo jedno bice zna da ste slabi i koliko ste slabi.Od vas se ocekuje da se ponasate otvoreno i bez bojazni da cete biti povredjeni. Jedan rak vas voli, ali je ponosan da prizna.

 

STRELAC

Preumorni obavezama koje ste imali, zelecete samo da se opustite. Od vas se ocekuje  da budete deo drustva koje vas ceka. Nemojte izostati, jer cete se dvostruko radovati. Spremaju vam nesto sto ce vas iznenaditi, prijatno naravno!

 

JARAC

I ne slutite sta vas ceka, a jedno bice vam sprema iznenadjenje.Dok jurite okolo, ono vas verno ceka jer vas voli tajno. Danas ce vam tu tajnu svoju ljubav i usmeno preneti. Cucete sve one reci koje ste i zeleli cuti.

 

VODOLIJA

Radost desavanja  je ono sto vas vodi  u pravcu vasih zelja. Jedna osoba je u vasoj blizini i vreme je da vas voli. Dugo ste je ignorisali i sada je red  da je pustite da iznese osecanja.Tek cete shvatiti da ste joj sve, ali ce i ona vama postati.

 

RIBE

Vasa bivsa  je daleko u proslosti, ali tako mislite. Ovih dana ce vasa proslost da ozivi, jer sledi bolan susret.Oboje cete shvatiti da se volite i dalje, i da osecanja zive, uprkos daljini i proslosti. Vreme je za ljubav ispocetka!

 

Stranice: 1 2