Ovim  zodijacima  SRECA nije SUDJENA! – SUDBINA  je njima odredila TUGU i SUZE kao NIKOM DRUGOM!

Ovim zodijacima SRECA nije SUDJENA! – SUDBINA je njima odredila TUGU i SUZE kao NIKOM DRUGOM!

22. travnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Mnogo truda ste uvijek ulagali u sve sto vam je bitno u zivotu, ali niste ni vi uvijek bili samo posteni. Da li je zbog toga sudbina vas izabrala za svoj zacarani krug , ne mozemo vam reci. Ono sto mozemo reci je da ste vi veoma uporna osoba koja uvijek pokusava da uradi sve najbolje u svom zivotu.

U proslosti ste i mali problema i krenuli ste pogresnim putem koji vam nije donio nista osim tuge i razocarenja.

Na tom zivotnom putu niste bili uvijek posteni, ali nadate se da ce sreca ipak pokicati na vasa vrat i da ce se sve okrenuti u boljem pravcu. Nazalost to nece biti slucaj. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jer sve vase nade padaju u vodu.

Vi cete se morati suociti sa velikim poslovnim problemima koji ce od vas zahtijevati mnogo.

Teska vremena su pred vama  i kada je vasa ljubavna sreca u pitanju, jer sve ce da vam krene naopako. Vi jeste pravili greske zbog kojih ste se pokajali, ali ocito da sudbina nije ti zaboravila. Ona vaseg zodijaka stavlja u zacarni krug, za sto ce vam trebati mnogo vremena da se od toga oporavite.

Iznad vas ce biti tamni oblaci tuge, i velikih problema koji ce od vas zahtijevati mnogo.

Vama je tuga sudjena kao nikome drugom , i da li cete uspjeti da izadjete iz zacaranog kruga sudbine, pokazace vrijeme. U periodu koji je pred vama nece vam biti lako jer sve lose se nazalost vama desava.

Stranice: 1 2