Utorak pred vama  moze biti NAJSRECNIJI, a nekome i NAJTUZNIJI DAN u ovom mesecu!

Utorak pred vama moze biti NAJSRECNIJI, a nekome i NAJTUZNIJI DAN u ovom mesecu!

25. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede neki vasi  utisci, koje nikako da svedete u neku odredjenu  meru. Od vas  se ceka da se izjasnite i pokazete  sta je ono sto osecate.Neko ocekuje da pokazete sta osecate i jasno je da se morate izjasniti.

 

BIK

Vec se radujete zbog nekih sitnih stvari  koje se desavaju, ali cete imati razloga i za  neka dublja razmisljanja. Jedna osoba vam zeli uci u misli i u srce , i tako postati sve ono sto cete i sami da zelite.

 

BLIZANCI

Vasa veza je ono sto vas tesi i nadate se da ce uspeti. Imali ste velike krize koje ste prebrodili. Vreme je da se vase srce sredi i da budete jos jaci jer ste voljeni. Taj osecaj vas tera dalje u nove dane i nove pobede.

 

RAK

To da ce se desiti raspad vase veze i ne pomisljate. Ipak slede neke stvari koje ce se  desiti neocekivano i poremetiti sve.Ma koliko da ste verovali da je vasa veza  lepa, sada cete biti ubedjeni da ste bili u zabludi. Slede tuzna saznanja, osim sto niste voljeni, ubedjivali ste sve da jeste.

 

LAV

Vreme je da idete dalje i ne okrecete se nazad. Ono sto je bilo, niste mogli da promenite, ali mozete menjati sve od danas.Zato cete danas da rascistite sa sobom  i sa prosloscu. I od ovog dana sledi vas novi pocetak.

 

DEVICA

Ne verujete da ce ovo biti vas najsrecniji dan, a vase srce najsrecnije zaljubljeno srce. Slede priznanja ljubavi sa partnerove strane. Shvaticete da ste najvoljenije bice na ovom svetu i zato ce vasa sreca biti ogromna. Zato ste srecni zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2