Utorak pred vama  moze biti NAJSRECNIJI, a nekome i NAJTUZNIJI DAN u ovom mesecu!

Utorak pred vama moze biti NAJSRECNIJI, a nekome i NAJTUZNIJI DAN u ovom mesecu!

25. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Stavljeni ste pred jednu odluku, a vi ste tako nesugurni.Morate nesto odluciti, a vi se plasite da vase srce nece  izdrzati. Od vas se ceka da budete jasni i direktni, ali se plasite sta ce biti ako pogresite! Ipak  cete morati reci nesto!

 

SKORPIJA

Ni sami ne znate da se tako brzo odajete i mislima, i pogledima. Vas partner sa kojim ste odskoro, tacno vas cita kao knjigu. Ponasate se kao da ste jos neodredjeni, a ne znate da se otkrivaju vase emocije, na vasem lepom licu.

 

STRELAC

Kuca vam srce za jednim kolegom, a plasite se te ljubavi. Zajedno radite i sve se izdesavalo tako spontano. Vase  najdublje misli  su iskrene, a danas cete se uveriti da je vas kolega vasa velika ljubav.

 

JARAC

Zurite za svojim obavezama i ne znate kuda ste,  ni gde cete pre.Mada se zelite srediti, i imati neki red i plan, vi ste pogubljeni. Nista ne stizete na vreme, a i kako biste kada  ste se spetljali. Idite redom, jedno po jedno!

 

VODOLIJA

Vec ste  srecni sto vam se pruza prilka da upoznate nekoga. Taj neko vam se odavno svidja i danas je konacno dan susret. Kada se sretnu vase oci i njegovo ce srce zadrhtati. Bice to susret ljubavi koju ste cekali!

 

RIBE

Ovaj dan ce biti mali da postignete sve, i obaveze na poslu i kod kuce. Mada se trudite, nema sanse da uspete sve. Ipak sledi vam nenejavljen susret sa nekim koji ce odloziti sve obaveze do daljnjeg. I jedan kraci neplanski put, pomerice sve, a vi cete se radovati.

 

Stranice: 1 2