Ovaj PETAK ce doneti OSTVARENJE NAJVECEG SNA ako ste rodjeni u ovom znaku!

Ovaj PETAK ce doneti OSTVARENJE NAJVECEG SNA ako ste rodjeni u ovom znaku!

28. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Spremni ste na neke sitne ustupke i to ubrajate da ste sassvim dovoljno tolerantni.Vasem partneru e to nozak prag tolerancije i mozda je vreme da ozbiljno pomislite  o vama kao emotivnom paru. Danas biste se mogli izjasniti!

 

SKORPIJA

Polako ulazite u novu vezu i sada vam je sve nezno i lepo. Cak se i partner polako iznenadjuje u tome sta se i kako odvija vasa simpatija.  Verujte da ce to biti vasa velika ljubav, koja vas sada navodi  da ozbiljno razmislite o jednom novom koraku.

 

STRELAC

Vi ste radosni, zaljubljeni i srcni i konacno ce to da vide svi. Od vas se ocekuje da pokazete da ste jako  srecni i da tek ocekujete procvat vase veze. Partner ce bas ovoga dana da ucini sve da se vas emotivni san i ostvari.

 

JARAC

Dugo ste bili u senci i vreme je da se  pokazete pred svima. Zablistace bas kao dijamant koji je dugo tajio  svoje kvalitete. Neko ce pozeleti vasu ruku, i to ce biti vas san koji ste snevali.Zaruke sa voljenim, ucinice od vas najsrecnijeg zodjaka.

 

VODOLIJA

Nemojte se odmah plasiti sto vam  dan nije poceo dobro.Verujte da to ne znaci da ce se tako i zavrsiti. Neko ce vam uciniti sve  da zablistate, i da se osecate voljenim. I vi u znak zahvalnosti pokazite osmeh  i partneru ce biti dovoljno.

 

RIBE

Vec ste umorni od svega i samo biste ovog dana da se malo odmarate. Ono sto bi vas smirilo i odmorilo, je samo tisina, i  neka se niko ne ljuti na vas. Od vas se ceka da pokazete da budete vedri i dobro raspolozeni, a vas je sve stiglo ovoga dana.

Stranice: 1 2