Kome ce Praznik rada doneti PRAZNIK U DUSI, zbog neocekivane ljubavi prema jednoj VODOLIJI, a drugima razna IZNENADJENJA?!

Kome ce Praznik rada doneti PRAZNIK U DUSI, zbog neocekivane ljubavi prema jednoj VODOLIJI, a drugima razna IZNENADJENJA?!

30. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Za vas je sve svejedno, jer imate nerve za sve. Svesni ste da glavom ne mozete probiti zid, vi ono lose prihvatate kao neminovno.Sve drugo sto je dobro, dobro vam i dodje, na radost i iznenadjenje.Ovaj dan vam donosi lepe stvari…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Vasa je ljubav nesto sto tek treba da usledi i da vam se desi. Pomalo se rastajete od onog sto je bilo i sto je otislo nepovratno.Srce vm kuca zarom za jednim jarcem i nadate se da cete danas imati sansu da mu se priblizite.

 

BLIZANCI

Za sada vas dobro sluzi vase dobro raspolozenje. Iskreno osecate da se desavaju neke velike promene. To ste odavno hteli da se zbije, a niste imali hrabrosti da delujete.Ima malo istine i da niste verovali da moze biti bolje.

 

RAK

Ovi dani su vam probudili veliku nadu i ulili su vam volju u zivot. Niste se nadali puno u ono sto vas prati ovih dana.Mozda ce vas ovog dana da se zbiju neke velike  emotivne promene.I ovaj dan vam bude iznenadjujuce lep.

 

LAV

Pred vama je dan koji necete moci da prespavate, mada biste zelili. Ako ste i bezali do sada od nekih cinjenica, sada vise necete imati kuda. Vreme je da se suocite sa cinjenicama i da prihvatite istinu kakva da je! I  krenete dalje!

 

DEVICA

Nesvesno  se upustate u jednu vezu a da niste nikako i niste promislili. Vas su ponele emocije prema osobi koju ne poznajete. Za kratko cete se vreme jako razocarati sto niste prizvali razum u pomoc.Ali zna se da su razum i srce uvek u sukobu, kada je u pitanju ljubav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2