Nocas je pomracenje Sunca i Mlad Mesec: Uveri se sta donosi tvome znaku zodijaka!

Nocas je pomracenje Sunca i Mlad Mesec: Uveri se sta donosi tvome znaku zodijaka!

30. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne brinite nista  sto nastupa pomracenje sunca, jer vama ce mlad mesec biti od pomoci. U vasoj blizini se nalazi jedan bik, a on caruje. Mlad  mesec je u njegovom znku, pa ce i vama da otvori neke staze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Ako je i bilo lose, sada ne zalite jer cete biti kao car. Vi izgovorite zelju a mlad mesec ce nastojati da vam pomogne da se ona i ostvari. Zato cete biti presrecni, i sve ono sto se nadje u vasem vidokrugu, mozete osvojiti sa lakocom.

 

BLIZANCI

Taman kada ste se uplasili da ce se nesto lose desiti, mlad mesec ce vas podsetiti da vas prati. Niste bas u dobroj, niti zadovoljavajucoj situaciji. I on ce biti taj koji ce vas izbavljati iz lose pozicije. Stace na vasu stranu!

 

RAK

Vi cete se osecati i tuzno i nesrecno i nema onoga ko vam moze pomoci. Vase su tuge samo vase i nema  onoga sto  bi vas moglo uveriti drugacije.Osecate da vam ni Sunce, niti Mesec mogu biti u pomoci.

 

LAV

Ponasate se odmereno i dosta rezervisano, a neko ocekuje da mu posvetite paznju. I ne samo paznju, nego ocekuje da  se izjasnite  i da mu konacno pridjete. Konacno  cete morati ili popustiti, ili vise ne ignorisati, nego se udaljiti.

 

DEVICA

Ne dozvolite da vase srce kuca bolom jedne propale veze! Mlad mesec vam porucuje da se trgnete. Mozda bas namesta susret sa jednom osobom, bas ovoga trenutka.I tako cete se iscupati iz blata u kojem ste!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2