Do 8.oktobra vlada retrogradni Pluton!  Ovo su PROMENE i POSLEDICE koje ce ostaviti u zivotu tvog znaka!

Do 8.oktobra vlada retrogradni Pluton! Ovo su PROMENE i POSLEDICE koje ce ostaviti u zivotu tvog znaka!

2. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U mjesecima koji su pred vama ocekuju vas promjene na poslovnom polju koje ce vam biti od velike koristi. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku srecu donijeti jer retrogradni pluton samo dobro utice na vas znak. Sreca vam je naklonjena u mjesecima koji su pred vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Slijedi vam ostvarenje velikih poslovnih planova koji ce vam donijeti veliku srecu. Pred vama su desavanja na poslovnom polju kakvim ste se i nadali. Na polju ljubavi dolazi do promjena koje vam se nece mnogo dopasti.

 

BLIZANCI

Vi cete u mjesecima koji su pred vama morati da se suocite sa problemima na polju ljubavi. Dolazi do promjena koje ce vam jako tesko pasti jer pred vama je raskid sa voljenom osobom. Na poslovnom polju cete imati vise srece.

 

RAK

Vama dolaze mjeseci srece koji ce vam mnogo toga omoguciti. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer poslovna ali i velika ljubavna sreca ce vam biti naklonjena. Promjene koje su pred vama samo vam dobro donose.

 

LAV

Promjene su pred vama ali te promjene ce vam itekako biti od velike koristi. Pred vama su desavanja na poslovnom polju koja ce vam donijeti veliki uspjeh. Ocekuje vas velika sreca jer vama ce poci za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Ocekuju vas promjene samo na bolje jer pred vama je sreca na poslovnom polju koja ce vam donijeti velike novce. Na polju ljubav vas ne ocekuju velike promjene ali one vam nisu ni potrebne.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2