Pred nama je UTORAK i vreme je da KARMA NAGRADI jednog zodijaka!

Pred nama je UTORAK i vreme je da KARMA NAGRADI jednog zodijaka!

2. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasi  utisci su jos u vama i sabiraju se u vasoj glavi.Mada imate velike obaveze, vi ne mozete da se skoncentrisete na  posao. Pazite sta cinite da vas ne bi opominjali. Vec ste zavredili komentar, lako mozete i opomenu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Jedva se borite da iskocite iz letargije u normalan kolosek. Neki vas odavno  zele videti i slomljenog i tuznog. Bas zbog takvih osoba ne dajte se vise  losim stvarima i bezite od njih. Neko vam to svesno pravi.

 

BLIZANCI

Vec ste svesni da vas neko voli i nikako da mu date povod da vam i pokaze koliko.Verujte da bi ga to jako  usrecilo. I ne samo samo da bi ga usrecilo, vec bi vam izneo svoj plan. Taj plan bi tek usrecio vas, pa biste oboje mogli biti srecni.

 

RAK

Pred vama je dan kada karma pocinje da nagradjuje, jer oko sebe vidite srecne. Ne verujete da ce se to i vama desiti ali hoce vrlo brzo.  Krajem dana cete imati susret oci u oci sa nekim.I od tog susreta sve ce da krene srecom.

 

LAV

Sve zavisi od vas i sta ce biti i ono sto zelite. Da bi se nesto desilo morate uciniti prvi korak.A da bi kasnije vse to teklo kako treba, ne smete biti ljubomorni i nepoverljivi. Danas morate pokazati poverenje prema jednoj osobi.

 

DEVICA

Vec ste na kraju puta i vreme je da se radujete. Karma vas je nagradila osobom koju volite i koja vas voli. Ovopg dana ce vasa osecanja biti krunisana veridbom.Mada niste otvarali temu, pitanje i odgovor ce se namestiti sami!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2