Cetvrtak ce biti dan velikih odluka i ako ovaj zodijak donese pravu, bice SRECNIJI nego ikada!

Cetvrtak ce biti dan velikih odluka i ako ovaj zodijak donese pravu, bice SRECNIJI nego ikada!

4. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se zarekli da cete nesto jako bitno resiti, ili vas nece biti. Zato je ovaj dan vreme odluka, i ako biste doneli pravu, mogli biste biti srecni.Reseni ste  da ljubav svoga zivota uzmete za sebe i ucinice sve da je zadrzite.Bice to odluka koja ce vas oboje uciniti srecnikom dana.

 

BIK

Jos niste reseni sta cete ali vidite i sami da morate da pravite nove korake. Od vas ce da zavisi sve, pa cete u akciju. Dugo ste buli pasivni i sada je red da malo zivnete. Od ovog dana cete poceti da zivite zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda je vreme da ucinite nesto i da pocnete da disete punim plucima. Odavno odlazete svoj zivot, i vreme je da se on pocne ziveti.Sve do sada, ziveli ste po tudjim pravilima. Od ovog dana cete svoj zivot ziveti po svojim pravilima.

 

RAK

Ljutite se na sebe i na svoje slabosti sto se ne otrgnete tudjim  misljenjima. Dokle ce vas ona  tako doticati, i dokle mislite da se osvrcete na njih.Do sada niste  bili srecni i sada je red da donesete pravu odluku, onu koja vodi sreci.

 

LAV

Imate dozu besa u sebi i konacno cete je ispoljiti jos ovog dana. Jedan lik ce vas izbaciti iz takta i pokazacete da se znate braniti. Ono sto mislite da je vase, branicete zivotom, a ne samo besom! I sve dok ne odbranite!

 

DEVICA

Vec se pitate sta se desava i sta vas vodi  dalje a da niste reagovali. Ako do sada niste, sada je vreme da pokazete svoj stav.  Ono sto imate reci, neka bude izreceno, bez jedne izostavljene reci. Samo tako ce vam biti srce na mestu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2