Cetvrtak ce biti dan velikih odluka i ako ovaj zodijak donese pravu, bice SRECNIJI nego ikada!

Cetvrtak ce biti dan velikih odluka i ako ovaj zodijak donese pravu, bice SRECNIJI nego ikada!

4. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Da budete srecniji dugorocno, imacete sansu danas. Zato dobro pazite sta radite i kakvi odluku donosite. Ako bude razumna, bice i prava, pa mozete ocekivati da budete srecni sa nekim koga jako volite, i ko vam je sve.

 

SKORPIJA

Ulazite u novu vezu sa nekim ostacima proslosti. Jos imate neke nerazjasnjene stvari sa bisom, i zato se pazite. Nemojte da sami sebe dovedete u poziciju da ne znate  sta da radite. I sto je najgore, da ne znate sta zelite.

 

STRELAC

Vec ste jako razocarani onim sto vam se desilo, ali sve je to doslo iznenada.  Kod vas ulogu igraju neke nerazjasnjene okolnosti, ali cete se uskoro i zapitati, zasto. Vreme je da sve nejasno konacno razjasnite i sebi i drugima.

 

JARAC

Imacete jednu situaciju u kojoj vas zele navesti na losu sliku koju cete dati o sebi. Pazite da ne ispadne da ste naivni, i da vam napakoste, a da toga  niste ni svesni.Jedna osoba u vasoj blizini je ljubomorna na vas, i cini sve!

 

VODOLIJA

Vec ste okrenuti nekim novim zeljama, ali one su vam nedostupne. Zasto sebe dovodite u poziciju koja je beznadezna?Budite realni, jer biste tako bili mnogo zadovoljniji. Inace mozete biti beznadezan slucaj.

 

RIBE

Vasa je ljubav  lepa i tezite oboje da bude jos lepsa. Vreme je da se vezete, mada se vi plasite vezivanja.Ipak vam je to cilj, pa zasto da se ne vezete?Zajedno mozete imati lepu buducnost, i trajniju vezu punu razumevanja i ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Stranice: 1 2