Kome ce ovaj dan doneti reku emocija prema jednoj Vagi, ne nadajuci se da ce mu biti uzvracene?

Kome ce ovaj dan doneti reku emocija prema jednoj Vagi, ne nadajuci se da ce mu biti uzvracene?

5. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama samo jos ovaj dan, pre nego cete da odahnete od obaveza.Konacno ste docekali da se i vi malo odmorite.Radili ste naporno, i vreme je da uzivate i u drugim stvarima, osim sto radite i na poslu, i kod kuce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Srce vam kuca i ritam ljubavi prema jednoj vagi, osecate da vas vodi. Vasa ce osecanja biti tako lepa i iskrena, lepa i jasna, i idete ka njoj, vodjeni samo ljubavlju. I ne nadate se da ce bas ovog dana da vam ona uzvrati ljubavlju!i I da ste srecnik dana.

 

BLIZANCI

Ktecete nesto drugo i kovacete druge plnove za povaj dan. Ipak vam sledi preokret, koji ce sve da okrene. Mozda vam nece biti bas pravo, ali ce  vam ipak biti lepo.Zato cete uzivati, nebitno je kako i sa kime!

 

RAK

Desva vam se da se vase srce naglo uznemniri u blizini jedne skorpije.Vasa je ljubav tako jasna i da ste zaljubljeni, to svi vide. Ali niko ne oseca takvu navalu emocija koje vas i nose i guse. Nemojte ih gusiti, ispoljite ih.

 

LAV

Radujete se zbog jedne vage, a ona ce vam doneti pogresnu vest.Ono cemu ste se nadali da cete cuti, necete. Glas koji vam nosi bice malo neprijatan za vase usi. Ali ce resiti jednu vasu malu misteriju.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete svome  srcu i ocekujete da to i ucinite. Okrenite se svojim zeljama i  krenite put svoga srca.Idite za onim  sto vam srcu drago, i sada vam je  vreme za to.Vama  je vreme da se okrenete ka svojim ciljevima.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2