U sledecoj sedmici: Ovan se  raduje, Vaga zaljubljuje,  Strelac konacno dobija ono sto zeli…

U sledecoj sedmici: Ovan se raduje, Vaga zaljubljuje, Strelac konacno dobija ono sto zeli…

5. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U toku naredne sedmice vi cete imati mnogo srece jer ce vam na poslovnom polju sve krenuti onako kako ste vi to zeljeli. Pred vama su sretna desavanja koja vam donose veliki poslovni uspjeh. I na polju ljubavi vama ce velika sreca biti naklonjena, vi cete samo biti sretni jer sreca vam je posebno naklonjena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Desavanja koja su pred vama donose vam probleme na poslovnom polju sa kojima cete se morati suociti. Doci ce do manjih novcanih dobitaka ali ipak sve to ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja na polju ljubavi koja ce vam donijeti vise srece.

 

BLIZANCI

U narednoj sedmici vi cete imati mnogo poslovnih obaveza sto vam se nikako nece dopasti. Vi ste imali drugacije planove ali posao ne moze da trpi. Necete biti zadovoljni jer vasi planovi se nece ostvariti mada ste se tako dugo tome nadali.

 

RAK

Vama je velika sreca naklonjena koja ce vas posebno na poslovnom polju pratiti. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama je sreca kao nikada do sada. Veliki ste sretnik kojem ce mnogo toga poci za rukom.

 

LAV

Vi cete biti zadovoljni jer na svim poljima vaseg zivota sve ce se odvijati onako kako ste vi to imali u planu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer u toku naredne sedmice sve se odvija u vasu korist.

 

DJEVICA

Pred vama je novcana sreca koja vam je i potrebna. Vas ocekuju desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer pred vama je sreca kao nikada do sada. Ocekuju vas promjene koje ce vam znaciti mnogo. Vrijeme je za veliku srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2