Ovog vikenda, Lav shvata da je pogresio,Vodolija se bori za ljubav, Bik priznaje poraz…

Ovog vikenda, Lav shvata da je pogresio,Vodolija se bori za ljubav, Bik priznaje poraz…

5. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imacete brojne obaveze, koje cete vrlo savesno ispunjavati.Vi znate sta je do vas i to je ono cega se i drzite. Niste od onih koji se oslanjaju na druge.Jedino cete dozvoliti partneru da se oslanja na vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase okolnosti  vas navode na neke realne cinjenice i vreme je da se srede. POrazeni ste i mada je istina gorka, poraz morate priznati. Sve ce zavisiti od vaseg daljeg posmatranja stvari. Samo hrabro napred!

 

BLIZANCI

Vasa je ljubav  jako bleda i morali biste je popraviti.Ako zelite da se vasa  veza popravi i vi morate dati veliki doprinos. Vasa je sumnja da vas partner ne voli, pa morate ovih dana biti jako oprezni. Ucinite sve da saznate istinu.

 

RAK

Vase emocije su  vase delo i delo vaseg srca. a to je odraz ljubavi. Ona je ogromna  prema jednom  strelcu i budite obazrivi da tako i ostane. Ucinite sve da i on vas zaprati, a ne samo da radi i ne primeti vase poglede.

 

LAV

Vasa je radost ocigledna , i morate dati sve da ako i ostane. Konacno ste shvatili da ste pogresili, pa obradovani priznanjem kricice, zelite da gresku ispravite. Da li ce to biti  moguce, i da li cete uspeti da privolite partnera na novu sansu?

 

DEVICA

Vec ste dovoljno  zreli da pocnete sami da donosite neke odluke.Ovih dana ce vam svi da namecu svoje i govore sta je najbolje za vas. Ne dajte da vas ubede u to! Pokazite da imate svoje misljenje.Neka vide sa kime imaju posla!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2