Ovog vikenda, Lav shvata da je pogresio,Vodolija se bori za ljubav, Bik priznaje poraz…

Ovog vikenda, Lav shvata da je pogresio,Vodolija se bori za ljubav, Bik priznaje poraz…

5. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Radujete se dolazecim danima a ne znate  da ce nesto biti mimo plana. Vasa ljubav ce vam spremiti iznenadjenje koje  ce biti neprijatno za vas. Pitacete se zasto se vama desavaju takve stvari, ali moratcete sami da otkrijete razlog. Mozda je razlog do vas.

 

SKORPIJA

Necetebiti odusevljeni,onoliko, koliko ste se nadali.Izgleda da vase srce kuca za pogresnu osobu. Vreme je da se uverite da je bas tako i da svoje srce vratite nazad. Neko vas oiskreno voli, a vi ludite zbog onog ko ne zna sta je ljubav!

 

STRELAC

Vasa ce sreca da bude  tako velika, da cete biti iznenadjeni.Kao da se sudbina namerila da vas casti neogranicenom ljubavlju od jednog  bica. Od vas se ocekuje da  budete   srecni i da samo pokazete da volite.Uzvratite ljubavlju!

 

JARAC

Vec ste radosni sto vam se sve vraca  i sto vasa dobrota nije bila uzaludna.Srce vam kuca onim osecanjima o kojima ste i mastali.  Jedna osoba vam je ubrzo postala sve, bas kao i vi njoj. Na vama je da negujete svoju vezu.

 

VODOLIJA

Zaljubili ste se u strelca i on vam ne da mira. Kao da vas svesno izbegava, i flertuje sa drugima na vase oci.Vi se borite  za njegovu ljubav i uvcinite sve da je i zadobijete.I on je vas primetio, ali vas malo zacikava. Uspecete!

 

RIBE

I vasi nemiri ce se ovih dana srediti i srce ce vam biti na mestu. Naci cete se sa jednim lavom oci u oci, i bice to lep susret. On ce obeleziti jednu novu vezu, i pocetak jedne lepe ljubavi. Pred vama je lep zajednicki period.

 

Stranice: 1 2