Pred nama je zadnji dan u ovoj sedmici, i evo kome ce se zavrsiti na NAJLEPSI NACIN!

Pred nama je zadnji dan u ovoj sedmici, i evo kome ce se zavrsiti na NAJLEPSI NACIN!

7. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi ne sumnjate u svoga partnera, ali oko njega se svasta kuva. Kao da pojedine osobe pletu nevidljivu mrezu oko vas dvoje, kao emotivnog para.Vas zele da udalje od partnera, a njega da zauvek posvadjaju sa vama. Delujte odmah, i ne dajte da ljudska zloba unisti vasu vezu.

 

SKORPIJA

Osoba sa kojom ste, stalno vas uplice u nove zaplete.Od vas se ceka da budete verni svome bicu, ali da podrzavate sve njegove namere.Vas se ne ticu dokone price i nikada necete  da se uplicete u takvo nesto.

 

STRELAC

Vec ste upoznati sa voljenim bicem, da vam neko pravi spletku.Oboje ste to dobro predvideli sta sledi, ali cete se praviti da to ne vidite. Vasa ljubav je tako lepa, da bi se oslanjala na zlobne spletke. Bice ovo vas srecan dan koji ce se zavrsiti na najlepsi nacin!

 

JARAC

Vase reci ne dopiru do partnera, jer sto god kazete, on vas ignorise. Zato ce vas ovog dana  da toliko iznervira da cete  reagovati u momentu. Od vas zavise sve vase nove akcije, jer cete reagovati tako sto cete doneti konacnu odluku.

 

VODOLIJA

Vase vreme tek  dolazi i bice to nesto  sto ce doneti procvat vase veze. Vreme  je za  neke nove korake jer ce bas oni da vasu vezu ojacaju. Partner se sprema za nove korake. I ne slutite da sledi sudbinsko pitanje.I ono ce vas uciniti najsrecnijim zodijakom danas!

 

RIBE

Vas osmeh ce biti jedino sto treba vasem partneru. Od vas se ocekuje da budete dobro raspolozeni, a partner ce poneti teret vase veze na svojim plecima. Ne brinite  nista, samo imajte poverenje u njega.On ce vas cuvati od svega!

 

Stranice: 1 2