U SLEDECOJ SEDMICI, ova tri znaka ce imati NAJVISE SRECE!

U SLEDECOJ SEDMICI, ova tri znaka ce imati NAJVISE SRECE!

7. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne raduju vas dani koji slede, jer su vam  neizvesni. Od vas se ceka da budete spremni na sve, pa cak i na neprijatene dogadjaje. Mada ocekujete jednu slicnu dogodavstinu, ipak nece biti tako lose. Na vama je da se opustite.

 

SKORPIJA

Vase emotivne zaplete retko ko moze da sredi, ali cete se truditi da ih vise ne bude. Vas partner ce vam dati  obecanje da ce vas od sada uvek uvazavati u svemu. Vreme je da se  srede  one nedoumice koje su bile, i koje ste sami, sebi i partneru, servirali licno.

 

STRELAC

Od vas se ocekuje da budete  svesni nekih pozicija koje ce vas bacati u prvi plan.Zato cete morati da se ponasate vrlo ozboljno i zrelo. Vazno je da pokazete da ste na vsini zadatka i da cete svemu odoletu. Svemu i svima, osim jednome  raku!

 

JARAC

Vasa je sreca da ste spremni da tolerisete skoro sve, pa i ocijukanje. Uskoro cete primetiti  da ste u poziciji koja nije dobra, i da ste sami sebi krivi. Nadjite nacina da se izdignete i da  dignete svoj glas.Morace i partner da cini kompromise, dosta je bilo popustanja!

 

VODOLIJA

U vezi ste koja je nedavno pocela i nadate se da ce trajati. Verujte da tako svima deluje na pocetku, ali niste svesni da nece biti dobro. Od  pocetka je bilo lepo, ali vas oboje nosi samo zanos, trenutna avantura.

 

RIBE

Radujte se samim time sto cete biti treci srecni zodijak.Od vas se ocekuje da pratite svoje srce i sledite njegov put.Istina je da onima koji slede put srca, cesto  bude brodolom.Ne bojte se, vama nista lose nece, jer ste pod zastitom  zvezda.

Stranice: 1 2