Tokom sledece sedmice: Rak odmoran, Devica donosi odluke, Vodolija se iznenada zaljubljuje…

Tokom sledece sedmice: Rak odmoran, Devica donosi odluke, Vodolija se iznenada zaljubljuje…

12. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate mali plan, pa ste vodjeni njime. Bili biste srecni da se ostvari i da pokazete  da je bar moguc. Zato ucinite sve da stvorite povoljne okolnosti  da bi se moglo nesto i da realizuje.Samo vasa ljubav moze da bude pokretac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Odecate se cas poletno, cas zbunjeno. Vreme je da skontate zasto to osecate i zbog koga. Ako vam nista ne bude jasno, bice da ste zaljubljeni. Samo ljubav zna da nam zaustavi sve tokove. I da nam zamrsi sve konce!

 

BLIZANCI

Osecate da se zaljubljujete, jer vas neko svesno zavodi.Osoba koja vas zeli zavesti,  oseca  ljubav prema vama, a vi ste jos nesigurni u osecanja.Cuvajte se avanture, jer oko vas su sami zavodnici.

 

RAK

Vec ste radili mnogo i sada zelite da sebi date oduska. Zelite da odmarate, pa ako se desi usput neko drustvo, bice dobro. Ne slutite sta vam sledi, a to je jedan neobican gest sa strane osobe koja vam se dopada!

 

LAV

Zelite da resite neke stvari, a od vas se ocekuje da budete spremni svakoga trenutka.Bas kada se ukaze  prilika  da pokazete svoje zelje, vi cete ih i ispoljiti. Vase srce kuca za jednu osobu, ali onako u tajnosti.

 

DEVICA

Ne desava se nista, niti na gore, niti na bolje.Kod vas je sivo i monotono, i vi morate resiti da  donesete jednu odluku. Vreme je da lose zauvek otklonite, a lepse tokove usmerite ka sebi.  Slede promene  na vasu inicijativu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2