Tokom sledece sedmice: Rak odmoran, Devica donosi odluke, Vodolija se iznenada zaljubljuje…

Tokom sledece sedmice: Rak odmoran, Devica donosi odluke, Vodolija se iznenada zaljubljuje…

12. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ocekuje da znate sta zelite i da se vodite zeljama. Nemojte biti zavedeni, nego budite razumni i realni. Zelite samo ono sto vam je dostupno, i sto je moguce da ostvarite. Nemojte samo ono sto je nerealno.

 

SKORPIJA

Vas san je da se rese neke vase odredjene stvari, ali vi nikako da  budete uporni. Krenete za jednom zeljom, a ponese vas neka druga.Zato vam se zelje i cesto ne ostvare, ma koliko zeljene bile.Zato radite ono sto vam je pri ruci!

 

STRELAC

Necete  se radovati  kao pre, ali cete imati uslove za radost.Od vas se ceka da pokazete da ste  radosni zbog jedne okolnosti koja vam se cini povoljna. Ne cekajte dugo, cim je povoljna, iskoristite je!

 

JARAC

Osecate da ste zaljubljeni u jednu vagu, ali je ona nesigurna po pitanju emocija.Vreme je da vam se i ona izjasni po pitanju svoga srca. Sta je ono sto ona oseca i sto bi ona zelela. Ako bi zbir i vasih i njenih emocija bio solidan, onda biste mogli da  izjavite ljubav!

 

VODOLIJA

U danima pred vama srce ce vam iznenada da zakuca brze. Srescete nekoga i odmah cete se jako zaljubiti, bas kao nikada pre!Nemojte se pitati sta i kako, samo sa rukom u ruci pokazite da ste konacno par!

 

RIBE

Vasa snaga vas nosi i  putuje sa vama  ka jednoj devici. Nadate se da cete snagom ljubavi da otopite led sa njenoga srca. Cinicete sve da vas primeti i da se konacno i ona zaljubi u vas. Od vas  i vase ljubavi zavisi bas sve!

Stranice: 1 2