BLIZANCE ocekuje VELIKA SRECA!VAGA ce biti RAZOCARANA!

BLIZANCE ocekuje VELIKA SRECA!VAGA ce biti RAZOCARANA!

13. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vi što za sebe poželite to nastojite i da ostvarite. U narednoj sedmici ćete imati želju da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom. Neke stvari vam prosto nedaju mira, i vi želite jasne odgovore. Imate osećaj da partner nešto krije od vas, i to vam mnogo smeta. Vi ćete saznati o čemu se radi, ali vam se to uopšte neće dopasti. Budite spremni na veliko razoćarenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mnogo vas muči to što trenutno niste u mogućnosti da ostvarite ono što ste naumili, a to se odnosi na vaš posao. Imate velike ideje, i vaše ambicije su velike, ali vama se prosto ne pruža prilika da ih ostvarite. Ne čekajte da vam se prilika pruži, već se vi više angažujte da postignete što želite. Na ljubavnom polju vas očekuje jedan poziv, koji će se poigrati sa vašim emocijama.

 

STRELAC

Dragi strelci, vi vaš mir pronalazite u vašem poslu, i tako će biti i naredne sedmice. Mnogo oaveza će biti pred vama, i vi ćete zanemariti neke probleme koji se oko vas dešavaju. Vi ćete se svakako morati suočiti sa njima, zato ne odlažite ih. Nesuglasice koje vas očekuju sa jednim bikom nećete moći zaobići. Posao ćete morati da odložite u stranu, sada je bitno da rešite neke privatne probleme.

 

JARAC

Dragi jarčevi, oslonite se na sebe, jer u narednoj sedmici će vam mnoge osobe pokušati narušiti vaš mir. Vi ste osoba koja izbegava esuglasice, ali ovaj put ćete i vi da dođete do svoje granice strpljivosti. Pokušajte da se mnogo ne nervirare, jer upravo to je što te osobe žele. Pokažite svoju hladnu stranu i mislite na sebe i svoje zdravlje.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, ne očekujte da vam uspeh pokuca na vrata, već se zauzmite za sebe. Mnogi trenutno koriste vašu finansijsku situaciju, i vi to sebi ne smete dozvoliti. Verujte u sebe i recite im svoje mišljenje. Vi vredite mnogo više od onoga što se vama predstavlja. Ne podcenjujte sebe i svoje znanje.

 

RIBA

Drage ribe, u narednoj sedmici ćete dobiti vrlo radosne vesti. One su vezane za vašu finansijsku situaciju. Vesti koje ćete dobiti će vam ulepšati celu narednu sdmicu, Sreća će vas pratiti. Ne dozvolite nikome da vam pokvari vaše dobro raspoloženje koje će vas pratiti.

Stranice: 1 2