LJUBAV ili TUGA: Evo sta svakog znaka ocekuje do kraja meseca!

LJUBAV ili TUGA: Evo sta svakog znaka ocekuje do kraja meseca!

13. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Nada je ono cime cete biti vodjeni i ono sto ce vam davati snagu. Vi zante ko vam se i svidja i koga jedino mozete voleti.Vase srce ce kucati nadom i zeljom da se ta nada i ostvari.A vi vodjeni njome, ucinite sve sto mozete da se nada i ostvari!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Neraspolozenje je osecanja kojim cete se voditi ovih dana i to vam je lose. Za situaciju u kojoj ste  se nsli, sami sebi ste krivi.Morate se odreci nejih svojih losih navika koje ste usvojili i nikako da ih pobacite.

 

BLIZANCI

Promenljivo raspolozenje ce biti sastavni deo vasih buducih dana. Stalno se radujete za neke sitne stvari, ali se i ljutite za isto tako bezazlene.Nervozni ste i to se dobro zna,bas kao sto se zan i zasto ste nervozni. Sve vam je poslo naopako.

 

RAK

Tuga je vas osnovni osecaj i kada volite i kada patite. I mada ste odavno zasluzili srecu, nikako da vas ona snadje. Od vas se  ceka da budete malo drugacije raspolozeni i da prihvatite sve. Za sve postoji vreme pa i za vasu srecu!

 

LAV

Razocarenje u jednu osobu bice vam osecaj koji ce vas stezati u dusi.Oseticete da vas partner nesto cini iza vasih ledja i to ce vas povrediti.Nije vreme za predaju tuzi, vreme je da ga razotkrijete, ako je to sto se prica istina.

 

DEVICA

Gorak ukus promasenosti na usnama, ispratice vasu sadasnju vezu. Vec dugo slutite nesto i mucite srce slutnjama.Bilo i bolje da ste odmah reagovali, mozda bi nesto i spasili. Ovako, ono sto tone, ne mozete spasiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2