Sreca  ce svima pokucati na vrata, a evo,da li ce svaki znak ostvariti sta zeli!

Sreca ce svima pokucati na vrata, a evo,da li ce svaki znak ostvariti sta zeli!

13. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se samo moze ocekivati da pognete glavu i da pokleknete pred prvom preprekom. Ako ste do sadfa i bili tako slabi, vreme je da ojacate. Ne smete sebi to dozvoljavati vise, jer se morate otrgnuti, inacve necete biti srecni nikada!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa zelja da se srede vase emocije, nece biti ispunjena. Jos vise cete biti uznemireni pred jednim  likom. Bice to vasi slatki nemiri koji ce vam ispuniti srce. Cim se sretnete sa jednom osobom, znacete da  je zarobila vase srce.

 

BLIZANCI

Jedan susret ce vase srce da ucini ispunjenim i vreme je da  se radujete. Od vas se ocekuje da pokazete  da ste  spremni na nova poznastva i nove ljubavi. Bicete ocarani onim sto sledi i sto vam bude grejalo grudi.

 

RAK

Niste spremni da se radujete, jer nosite bol bivse veze. I ne  slutite da ce vas vase srce  uskoro da zavoli.Ako ste patili i dugo i bolno. vreme je da sreca pokuca na vasa vrata.I da konacno budete jako srecni.

 

LAV

Imali ste bol  ljubavni i bol kakav nose svake propale veze.Od vas se ceka da postanete jaqki jer ste vec preboleli.Pokazite da cete iati snagu da opet volite, ai da cete opet moci da gajite osecaj srece u grudima.

 

DEVICA

Imali ste jedno vreme  srecu koja je bila neizmerna.Vreme je da se osecate  da ste  na rubu neceg sto se deli na pola. Kao da ste na kraju jednog perioda srece i sada ne znate sta je to sto vas  ceka. I kada se plasite, nikada se ne zna!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2