Sledi mnogo toga-Neki ce ostvariti svoje snove, a neke ceka najvece zivotno razocarenje!

Sledi mnogo toga-Neki ce ostvariti svoje snove, a neke ceka najvece zivotno razocarenje!

14. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kuda se okrenuti i za cime poci. Vreme je za neke nove momente u zivotu, pa budite ozbiljni.Pokazite sta vam je cilj i budite konkretni. Ako zelite nesto odredjeno, sve ce zavisiti od vas, ne od drugih!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

BIK

U danima koji slede pokazacete suvise nezne i meke zivce. Ne smete se tako zivcirati kako to obicno cinite. Pokazite da ste i vi tvrd orah za neke, pa se okrenite u smeru  koji ce vas pokazati odlucnim.

 

BLIZANCI

Budite to sto jeste i nikako nemojte da vas gledaju drugacije.Od vas sve zavisi i sta biste i kako, pa samo reagujte po osecaju.  Onome kome se svidjate i vi pokazite simpatije. Ne smete ih ignorisati!

 

RAK

Imacete mnogo obaveza a svaka ce vas kostati mnogo truda. Moracete da budete  mnogo  sposobni i vesti da sve zadate rokove ispostujete. Neko ce vas proceniti kao  da ste suvise vredni paznje. Borice se silama da se zua vas izbori.

 

LAV

Mozda cete bas u ovim danima da ostvarite svoju srecu! U mnogome zavisi  kako cete odgovoriti na necija laskanja. Verujte da nece ostati samo na laskanju, jer cete imati emotivnu ponudu. Na vama je da se ona  prihvati!

 

DEVICA

Od obaveza koje slede, necete moci otvoriti oci!i Dok se budete bavili nbjima, partner ce vas prevariti. On nece gubiti vreme , nego ce vam prirediti izdaju. Od onog sa kime ste hteli buducnost, vi cete imati najvece zivotno razocarenje!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2