SUTRA:  Utorak je pred nama, vreme je za lepse stvari, nove ljubavi i novcane dobitke!

SUTRA: Utorak je pred nama, vreme je za lepse stvari, nove ljubavi i novcane dobitke!

16. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Mozda je vreme za neke mnogo lepse stvari.Previse ste se zalagali na svom drugim poljima, osim na emotivnom. To najvaznije polje licne srece, svesno ste zanermarili.Danas je dan da pocnete da ispravljate stvari.

 

BIK:

Vas svet je pomalo cudan i neshvatljiv za mnoge.Imate vrlo cudan nacin razmisljanja i vreme je da se srede neke stvari. Do resenja koje ce biti zadovoljavajuce, moze se doci samo ispravmnom koracima. Zato cete morati paziti na onaj prvi korak.

 

BLIZANCI:

Samo ste na recima raspolozeni za salu kada je rec o prevari.Inace ste svome partneru vrlo verni, i svesn,i da se sve moze razoriti za jedan dan.Zato nastojite da budete i fer i posteni prema obomu. Vreme je da vam partner izjasni svoju zahvalnost, za mirnu luku u kojoj ste.

 

RAK:

Zivot vas ucio  da se nikada ne predajete i da sami sebi nadjete nacin  da se izborite. Niste poklekli, a pratile su vas velike zivotne nedace. Vreme je da se srede neke licne stvari. Mozda imate poslednju tesku situaciju, ali sada morate biti jaci no ikada!

 

LAV:

Oko vas se plete mreza ljubomore i sitnih emotivnih ucena. Na zalost, ne pletu je drugi,no samo vi.Sami sebi cinite lose i to je prosto nemoguce, jer ce vas ugusiti vas bes. Jos ovog dana morate sebi dati sansu da prevladate sve!

 

DEVICA:

Niste spremni da se odreknete nekih pogodnosti kojie vam omogucavaju napredak. Znate da ima ojih od vas, ali samo ste neko ko koristi svoju sansu. Mozda je vreme za neka licna priznanja,ali jos se drzite mudro i cutite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2