SUTRA:  Utorak je pred nama, vreme je za lepse stvari, nove ljubavi i novcane dobitke!

SUTRA: Utorak je pred nama, vreme je za lepse stvari, nove ljubavi i novcane dobitke!

16. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Nikako da sredite ni misli , ni osecanja.  Neko bas ceka na takav vas potez jos odavno. Vasa je sreca da ste verni i odani, inace bi svako odustao od cekanja na vasu ljubav.Danas je dan kada cete se konacno izjasniti.

 

SKORPIJA:

Ponasate se vrlo neodredjeno po pitanju emocija, ali je vreme da se zna. Ne samo koliko volite, nego i koga. Ovaj utorak ce biti vas najsrecniji dan, a vi srecnik zodijaka. Bas ovog dana ce se ostvariti vasa najveca zelja, volite i bicete voljeni.

 

STRELAC:

Sansu koju cete imati danas, necve vam se dugo pruziti. A to da cete je prokockati, hocete, jer je necete prepoznati. Tek cete shvatiti sta ste propustili nesvesno. I sta ste mogli vrlo lako imati, i biti neko ko ce likovati.

 

JARAC:

Vasa upornost je  na nivou i sve pohvale za nju.  Ipak  se nemojte predavati u smislu da nesto duzite. Ne odlazite svoj cilj za dalje dane, jer se nikada ne zna  gde gubite. Vec  danas grabite svoj cilj, vreme je za vasu srecu.

 

VODOLIJA:

Vas tajna lezi u vasoj ljubavi i vreme je da svi vide koga volite. Neka vase reci poteku sa usana i kao reka izliiju se iz vaseg srca. Onaj sto vas voli, neka cuje vese reci ljubavi.  Nadate se da ce vam uzvratiti istom merom.

 

RIBE:

Do sada ste plivali u reci zivota i  zivotnih desavanja.Vreme je da se vama pocnu desavati lepe stvari. Neka ovaj dan bude prelep da za iznedjenja. Zaboravicete sta je danas,  ali vase voljeno bice, nece. sprema vam nesto prelepo.

 

Stranice: 1 2