Slusajte svoje SRCE ove SREDE, jer je danas dan kada ce LJUBAV da POBEDI!

Slusajte svoje SRCE ove SREDE, jer je danas dan kada ce LJUBAV da POBEDI!

17. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede neke stvari i da pokazete da ste na visini zadatka. Neka vasa  snaga bude ono sto ce vam pomoci da se izborite! Zagazili ste u jednu losu situaciju i  sada se morate izvuci, kako znate i umete!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Od vas se oseca zapostaljen jedan jarac i vreme je da i vi pazite sta radite. Vidite vi da vam se obraca  i da vam salje jasne signale. Morali biste da mu uzvratite, ili  bar da ga malo ohrabrite. Vreme je da ga uvazite i da dozvolite da vam pridje.

 

BLIZANCI

Postali ste jako nemarni za jednu osobu, a vi ste njoj najvazniji. Kada vidite da  vam se dodvorava na svaki nacin, ucinite sve   i vi za nju.Verujte da necete da zazalite ni jednoga casa.Tek cete da se uverite koliko mu je srce!

 

RAK

Volite nekoga, i znate da i ta osoba voli vas. Noseni ste nekim svojim stavom i verujte da je pogresan. Vas ponos je preveliki i vreme je da slusate svoje srce. Danas ce pobediti ljubav, nad ponosom, i to je dovoljno da se nazovete srecnikom zodijaka!

 

LAV

Suvise ste zavoleli  jednu osobu, brzo i ne misleci nista drugo. Kako odmice vreme, vasa veza trpi teret tudjih misljenja i tema ste tracarija. Vreme je da pokazete da vas se ne ticu ogovaranja, vec da pokazete da je vasa ljubav odnela pobedu!

 

DEVICA

Ako i mozete da se sredite, nemojte pokazivati pred jednom osobom. Bolje je pokazati tugu, nego srecu, jer ona vam je jako  zavidna. Znate vi ko je to, jer cesto vam se ucini da je zlobna.  Danas cete se uveriti u to sto vam se cinilo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2