Slusajte svoje SRCE ove SREDE, jer je danas dan kada ce LJUBAV da POBEDI!

Slusajte svoje SRCE ove SREDE, jer je danas dan kada ce LJUBAV da POBEDI!

17. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da sredite neke svoje dileme, i da konacno znate na cemu ste. Odavno se osecate da ste  voljni da konacno okoncate ono sto vas muci. I sve ono sto ste dugo odgadjali, ovog dana vise necete!

 

SKORPIJA

Jedan lepuskast lik, posmatra vas sa strane, da ne primetite. Oseca da biste mogli da ga  volite, i zato vam gleda i procenjuje. Osim sto mu se svidjate, on vas polako pocinje da voli srcem! Dajte mu danas sansu!

 

STRELAC

Vec ste jako radosni sto vam se neko zeli pribliziti.Vreme je da mu to i dozvolite, i da vasa radost i potraje.Videcete da ni vi niste ravnodusni, samo se ponasate kao da jeste.Imacete prijatne popodnevne sate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Davno ste zapazili jednoga bika i stalno ga sledite. Prija vam kada se slucajno srecete, i cesto u istome drustvu. Tek cete shvatiti da su to sve namesteni susreti, i da je i on vas zapratio. Konacno cete se pogledati oci u oci!

 

VODOLIJA

Nikako da se vase srce smiluje na osobu koju volite. Mada je volite i mada ste jako vezani za nju, krijete. Tvrdoglavi ste i suvise ponosni da progovorite i otvorite svoje srce. Ocekujte da budete kritikovani.

 

RIBE

Imate sansu da se osvrnete oko sebe i vidite ko vas sledi. Vreme je da vidite ko i da se upitate kojim povodom.  Mozda ce vase takvo pitanje biti izlisno, kada se pogledate oci u oci!One ce vam odgovoriti na sva pitanja srca!

 

Stranice: 1 2