Ciganske karte otkrivaju:Skorpija, Rak i Riba, NAREDNE DANE ce pamtiti do kraja zivota!

Ciganske karte otkrivaju:Skorpija, Rak i Riba, NAREDNE DANE ce pamtiti do kraja zivota!

18. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Gledajuci po Ciganskim kartama, vas ceka emotivni haos.Vase su misli zbrkane, a osecanja su vam pomesana. Osecate da je jedna osoba razlog takvoga ponasanja i raspolozenja. I vreme je shvatite da je razlog to sto ste se zaljubili, a jos niste svesni toga.

 

BIK

Gledajuci po Ciganskim kartama, vas ocekuje finansijska propast.Presli ste se u tome sto niste zbirali koliko trosite, u odnosu na primanja. Vreme je da se opametite , i da ne ponavljate gresku. Prenesite se nekako do plate, kako znate  i neka vam ovo bude lekcija.

 

BLIZANCI

Gledajuci po Ciganskim kartama, ocekuje vas veliki novcani izdatak. Mislili ste proci sa malo, i osloniti se na partnera. To ce sa vase strane biti i sebicno, i nezahvalno. Partner u sve ulaze duplo vise od vas, ali vise nece.

 

RAK

Gledajuci  po Ciganskim kartama, vas ocekuje dan koji cete pamtiti!Bez najave, vas partner vam sprema zaruke, i bice to nesto  najlepse.Osim vaseg iznenadjenja, vas ceka i veliki osecaj srece i ponosa, sto vas je partner prijatno obradovao.A i sto je samo vas!

 

LAV

Gledajuci po Ciganskim  kartama od vas se ocekuje odluka. Na nju ste cekali dugo, i cak toliko da ste je i zanemarili. Sada je cas da pokazete da  ste sposobni da iznesete neke licne probleme na svojim plecima.Nemojte odustati!

 

DEVICA

Vas gledajuci po Ciganskim kartama ocekuje  brodolom.Vasa veza nece moci da odoli oluji koja je na pomolu. Vas partner ce vas optuziti za nesto sto ne biste ni pomislili, a necete imati sanse da se odbranite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2