Ciganske karte otkrivaju:Skorpija, Rak i Riba, NAREDNE DANE ce pamtiti do kraja zivota!

Ciganske karte otkrivaju:Skorpija, Rak i Riba, NAREDNE DANE ce pamtiti do kraja zivota!

18. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Gledajuci po Ciganskim kartama, sledi vam rasprava.Vasa je sreca pa nece biti sa partnerom.To ipak ne znaci da ce biti manja,jer ce se jedan kolega u inat da vas provocira.Sledi pravi duel, iz kojeg cete izaci kao pobednik.

 

SKORPIJA

Gledajuci po Ciganskim kartama, vama sledi poslovna ponuda.Ona ce vas kostati nekih manjih ulaganja, ali  ce vam se isplatiti.Eto vama sanse da se okrenete ka boljoj buducnosti.I sebi priustite sve sto niste pre!

 

STRELAC

Gledajuci po ciganskim kartama, vi ste na putu da vam se desi nova ljubav. Bice to jedna osba iz vase blizine a da niste ni svesni. Bicete zaprepasceni kada vam, srce pokaze sta oseca i to prema kome! Kazu da se ljubav radja i iz drugarstva!

 

JARAC

Gledajuci po Ciganskim kartama, vama slede dani koji ce vas uciniti srecnim.Ono sto sledi, vi cete pamtiti celoga zivota. Ostvaricete svoju zivotnu zelju i san o kojem mastate. I tako ce vasa sreca biti potpuna.Ujedinjena u zajednicu sa jednim  rakom!

 

VODOLIJA

Ako je verovati Ciganskim kartama, sledi vam rastanak. Bice to bolan kraj jedne ljubavne price, koja  se zavrsila iznenada. I skoro isto, kao i sto je pocela, sasvim neocekivano.  Vreme je da se drzite hrabro! Da je valjalo, jos bi valda i trajalo!

 

RIBE

Gledajuci po Ciganskim kartama, sledi vam ogromna sreca. Partner ce vam ponuditi zajednicki zivot, kako biste jedno drugo procenili i videli da li ste jedno za drugo. Tako ce vasa ljubav da  bude obostrana i lepa.  Tako ceovi lepi dani zauvek biti deo vasih lepih secanja.

Stranice: 1 2