Zvezde ce ovim znacima DONETI PRIZNANJE da IMAJU DOBRU DUSU i NAGRADICE IH!

Zvezde ce ovim znacima DONETI PRIZNANJE da IMAJU DOBRU DUSU i NAGRADICE IH!

18. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne verujete da ce vam se vratiti za vase dobro srce, ali hoce. Uvek ste pokazivali dobrotu, ali niste zbog toga bili srecni. Vreme je da budete nagradjeni, bar sada i konacno kada ste izgubili nadu! Ceka vas nesto prelepo!

 

BIK

Od vas se neko nadao da cete ga i pomoci i uciniti srecnijom osobom. Niste  to ucinili, i sada prema vama ima distancu. Nemojte se ljutiti sto je tako,  jednostavno niste iskoristili svoje sanse da budete srecni i da usrecite!

 

BLIZANCI

Od vas je partner ocekivao mnogo vise, a ipak dobio je tako malo! Vreme je da bar ostvarite ono sto vam srcu drago, ako to niste ucinili drugome. Jedna vaga se nada da cete joj ukazati paznju, pa vidite nesto po tom pitanju.

 

RAK

Mogao bi ovo biti dan kao i svaki drugi, bezlican, i ni pobilo poseban. Ali to sto ste dobre duse, i uvek razumni, vas ce zvezde da nagrade.Vreme je za lepo raspolozenje i pravu ljubav. Sledi vam susret sa srecom i vasom srodnom dusom.

 

LAV

Hocete da se osecate mocno, kako se i ponasate pred svima. Ipak ste imali vrlo losu situaciju koja vas je  skoro dovela do propasti. Mnogo ste slabiji, ali krijete poraz i vreme je da se srede svi vasi emotivni lomovi.

 

DEVICA

Osecate se kao da morate da prkosite jednoj osobi, jer nju krivite za sve.  Nije ni tako lepo, ni tako lose, pa biste mogli da malo popustite.  Nece vas inat i prkos uciniti srecnijom osobom. Nego jedna odredjena osoba za kojom cezne srce!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2