Zvezde ce ovim znacima DONETI PRIZNANJE da IMAJU DOBRU DUSU i NAGRADICE IH!

Zvezde ce ovim znacima DONETI PRIZNANJE da IMAJU DOBRU DUSU i NAGRADICE IH!

18. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da pokazete da verujete jednoj osobi, jer ocekuje vase poverenje.Ako joj ga ukazete i vi cete imati koristi. Resicete nesto u svojoj emotivnoj vezi, ali cete dobiti i samopouzdanje i vise od prijateljske ljubavi.

 

SKORPIJA

Ne mojte da upadnete u mrezu koju vamm plletu suparnici! Cine sve da vam pokvare stanje  na radnom polju, ali i ono najbolje, emotivno.Poceli ste da zapadate u krizne situacije, i zato se cuvajte jedne vage.

 

STRELAC

Neko zeli da budete bolji i odgovornioji, ali ne znaci da vas manje voli.  Taj neko vas voli i zeli da budete mnogo ozbiljniji.Za sada se ponasate neodgovorno i nezrelo, a zvezde vas upozoravaju da je vreme za ozbiljne razgovore!

 

JARAC

Ako ste i plakali u sebi, cutali i trpeli zivotna nedaca, sada vise necete!Vreme je da vas zvezde nagrade srecom i jednom osobom koju volite. Voli i ona vas, pa je dobro procenila vasu dusu i shvatila da ste najbolji! I zeli biti sa vama!

 

VODOLIJA

Mozda su dani koji slede, pravo vreme da prihvatite  neke poraze. Verujte da nece moci da uvek bude po vasem.  Zvezde vas upozoravaju da se morate povuci i dati rec i drugima. Jedan lik ce se izdvojiti, zelece vam nesto reci!

 

RIBE

Od vas se jarac nada da ga pocastite srecom i da budete  zadovoljni oboje. Od vase zajednice se ocekuje da bude jedna lepa veza koja ce bazirati na toleranciji. Onda sledi i ono emotivno vezanje koje govori od srca-srcu! Vreme je za priznanja osecanja!

Stranice: 1 2