Sledi subota, nekome ce biti PRESRECNA, a nekome ce doneti SANSU ZA NOVU ROMANSU!

Sledi subota, nekome ce biti PRESRECNA, a nekome ce doneti SANSU ZA NOVU ROMANSU!

20. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama  je dan za malo razbibrige i da se opustite koliko mozete. Radili ste suvise i vreme je da se vasa radost danas  pojavi. Bice vam dovoljno samo malo mira i prijatno drustvo.Od  jedne osobe ocekujete  mnogo.

 

BIK

Uzdate se u ludu srecu, a vreme je da se malo zapitate sta cinite. Nece ni vas sreca sluziti do veka, jer uvek ste je nekako imali. Danas se oslonite na svoje snage i ne uzdajte se previse. Moracete nesto sami, samo u akciju!

 

BLIZANCI

Vase osecanje tuge moze vas dovesti do dubljih razmisljanja. Bolje ce biti da se kanete toga, jer biste mogli doci do odredjenog zakljucka. Neka  on saceka za neko vreme, jer sada biste mogli da prenaglite sa jednom odlukom.

 

RAK

Vec ste dovoljno tuzni, da biste mogli da placete, ali nemojte danas.Okrenite se drugim stvarima i u njima nadjte mrvu raspolozenja. Danas morate poraditi na svome raspolozenju, kako vas tuga ne bi uzela pod svoje.

 

LAV

Mozda ce ovo biti dan za promene, ali neke kojima se ne nadate.Mozda biste vi nesto, ali nista ne pokusavate. Ono sto sledi naci ce vas jako nespremne i bicete iznenadjeni. Slede vam prijatne stvari.

 

DEVICA

Mpozda je vreme da se trgnete ali necete moci! Vasi ce vas prijatelji pokusdavati da  izvuku iz monotonije. Suvise ste se opustili zbog jedne svadje, a ne slutite da je kucnuo dan za pomirenje. Danas cete biti presrecni zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2