Sledi subota, nekome ce biti PRESRECNA, a nekome ce doneti SANSU ZA NOVU ROMANSU!

Sledi subota, nekome ce biti PRESRECNA, a nekome ce doneti SANSU ZA NOVU ROMANSU!

20. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Hteli biste da se takmicite sa jednom osobom, a ona vam ne da napred. Ponasa se tako sto vas omalovazava.Vreme je da budete hrabri i da se upustite u  duel.Gledajte da se  upustite u ravnopravnu borbu za ljubav jedne osobe.

 

SKORPIJA

Sledi vam idealna sansa za jednu lepu romansu. Bice to lik jednog jarca kojeg nikada niste primecivali. Pojavio se kao donzuan i osvaja vase srce. Od danas cete konacno uci u ludu vezu kojoj se niste nadali!Vreme je da se okrenete zivotu!

 

STRELAC

Vreme je da se silno radujete, jer cete biti nagradjeni za svoj trud.Srce vam kuca za jednom osobom, a ona vas je nekako izbegavala. Vas susret oci u oci, samo ce vam objasniti da se i ona plasila svojih osecanja i da je bezala od vas.

 

JARAC

Mozda ce i vasa sreca da dodje iznenada, jer nikada se ne zna.Pokazite da ste  sposobni da gazite sve prepreke i da sledite svoje srce. Samo tako cete uspeti da se sredite i izadjete na kraj sa emocijama i svojim licnim zeljama.

 

VODOLIJA

Uzdate se da ce vas sreca sluziti uvek i da ce svi uspesi biti vasi. Situacija se menja i vreme je da se malo povucete. Samo se uzalud trsite da mora biti po vasem, sada se sve okrenulo. I nista nece ici kako vi hocete!

 

RIBE

U vezi ste koja zahteva detaljno razmatranje i ceka na jednu veliku odluku.Najgore od svega,  je to sto ste stavljeni pred svrsen cin, i vi odluku morate doneti danas. Bice da je ovo ne postena igra, u kojoj zavisi sve od vas, a da niste krivi!

 

Stranice: 1 2