Ova tri znaka ce moci da kazu da KARMA POSTOJI jer ih KONACNO CEKA NAGRADA  ZA DOBRA DELA!

Ova tri znaka ce moci da kazu da KARMA POSTOJI jer ih KONACNO CEKA NAGRADA ZA DOBRA DELA!

22. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate  mirnu  situaciju i sledece dane  zelite da vam i ostanu mirni. Nista zato sto su tako monotoni, neka se pokaze  da znate sta radite. Vise cete boleti svoj mir i uproste stvari, nego jedan dan ljubav, a ostale dane u godini, bure i oluje!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Hteli to prIznati ili ne, vama je krajnje vreme za velike promene. Ne da vam  drugi prave planove a vi da ih pratite. Do skoro je bilo tako, a sada morate sami preduzeti odredjene korake. Pocnite ziveti zivot punim plucima!

 

BLIZANCI

Imate sve ono osnovno sto vam je potrebno za dobar start. Trenutno je i vladavina vaseg znaka, pa pokazite da to znate iskoristiti. Sto mozete unovcite, sto vam se svidja prosvojite za sebe.Vase je zadovoljstvo krajem godine, potpuno.

 

RAK

Imate srce koje  suvise voli i uvek prasta, a ne bi trebalo bas svima.Ipak srecu niste upoznali jer nije vas jos srela.Hoce vrlo skoro! Uskoro ce vas san  da  se ostvari, i konacno ce vas karma nagradii za sva dobra dela!

 

LAV

Do kraja godine ce vas stici kazna karme i konacno ce vas uciniti poraznim. Ponos koji ste pokazivali i inatili se njime, bice  nesto sto ce vam se vratiti. Svojim ste ponosom osudili jednu veliku ljubav na propast, i sada ce vas stici kajanje.

 

DEVICA

U teskoj ste poziciji, ali niste sigurni sta i kao da resite neke odredjene stvari. Sada se zalite na ono cime ste se ranije hvalili. Dok je vama bilo lepo, neki oko vas su patili.Zapravo ce se desiti situacija da se okrece vase kolo srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2