Blizimo se kraju meseca maja, i evo kakve promene slede, ko mora da se cuva, a ko ce se radovati!

Blizimo se kraju meseca maja, i evo kakve promene slede, ko mora da se cuva, a ko ce se radovati!

22. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da obratite paznju na sebe, i da se radujete. Sebi, svojim   zeljama, svojim planovima.  Dokle da budete stalno u sluzbi drugih, neka se neko postavi i vama u sluzbu. Vec ste zasluzili radost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase malo primirje sa jednom osobom, ne znaci nista, ali je ocigledno. Mozda biste oboje mogli izvuci pouku iz svega. Mozda je vreme da se zakopaju sve vase svadje i nesporazumi. Od vas se ceka da budete neko resen na razuman odnos.

 

BLIZANCI

Za vas i ako neko brine, odmah neka se prestane brinuti. Vladavina je vaseg znaka i mozete sve sto vam se prohte. Bice to sansa za dugo odgadjane promene koje ste  zelel,i ali ste odlagali. Sada mate sansu i morate je iskoristiti.

 

RAK

Svi rakovi koji su u vezi sa blizancem, mogu se radovati. Sve ce da bude po njihovom, i bas onako kako i zamisle. Vreme je da konacno i uzivaju, jer odavno nisu imali sanse. Ova sasa za promene trajace ceo mesec, i cinite sto vam drago.

 

LAV

Vec se jako ljutite na jednu osobu sto vam je ukrala srce.Usla je u vas zivot, uzela vam srce i vi ste se pogubili. Poklekli ste u ljubavi i sada partner moze da vas prevari  I cini sta hoce.Ne dajte se i ne bojte se, voli vas!

 

DEVICA

Osecate zal za proslim trenucima, a njih je tako malo.Vreme je da se srede tako sto cete proslost ostaviti u proslosti.  Vec se desavaju nove stvari i osvicu nova jutra. Ona ce vas povesti, jer ce vam doneti ljubav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2