Pocela je VLADAVINA BLIZANACA:Zvezde ce ove znakove CUVATI od SVAKOGA ZLA!

Pocela je VLADAVINA BLIZANACA:Zvezde ce ove znakove CUVATI od SVAKOGA ZLA!

22. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste navikli da se dvoumite pa i sada vam nece biti na odmet. Vreme je da vam jedna osoba razresi sve dileme.Sve nejasne stvari ce biti  razresene, a da ste mislili da ih nista nece resiti.  Desava se i ono u sta se ne veruje.

 

SKORPIJA

Usli ste u vezu u kojoj partner igra veliki igru. I vi biste rado da zaigrate, ali  na jednu otvorenu kartu. Zelite da se partner izjasni po planu koji ste sami napravili. Pazite  da  sta ne ode mimo vasih planova.

 

STRELAC

Imate osecaj da vas  neko prati i da stiti sve vase korake. Vreme je da se uverite i ko je to, i sta je jos spreman uciniti za vas. Od vase srece  ece biti nista vrednije, pa cete se okrenuti ka osobi koja vas i voli i stiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa sreca je deo vase zamisli koju zelite ispratiti do kraja.Vreme je da se radujete, i idite napred sa svojim osmehom. Neka se  vasi osmesi mnoze, baz kao i vasa nova osecanja. I ne bojte se nicega.

 

VODOLIJA

Od vas zavisi kako ce se jedan blizanac postaviti u vasem znaku.I pticama na grani je jasno da vas voli i da mu se svidjate. Zato budite oprezni, ali mu pruzite sansu da vam i pokaze osecanja. Uskoro kuca sreca!

 

RIBE

Vec ste se radovali   ranije, ali kao sada niste nikada. Blizanci ce svojom vladavinom da unesu  u vase  srce jedan novi talas emocija.Vasa sreca ce biti na vidiku i uskoro se radujete. Zbog nove ljubavi, zbog srca, zbog osecanja.

Stranice: 1 2