Ovi znaci ce biti NAGRADJENI za dobrotu, i shvatiti da im se dobro-za dobro vraca!

Ovi znaci ce biti NAGRADJENI za dobrotu, i shvatiti da im se dobro-za dobro vraca!

25. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vas zivot je potvrda onoga sto je u narodnoj poslovici. Cinili ste dobra dela uvek, i kada ste god to mogli. Jednoj osobi cete postati sve u zivotu i vreme je da i ona to postane vama. Do srece je kraci put ako idete putem dobra.Karma nece zakazati!

 

BIK

Vase srce ce da kuca onako kako i oseca. Kada je jedna osoba u pitanju, vi dobro znate i sta mislite i sta zelite. Imate osecaj da cete uciniti sve, ako ona pokaze pravi nacin na koji vas zeli osvojiti.

 

BLIZANCI

Vase je srce nezno i vreme je da se srede vase emocije. Sada su jako pomesane i zamrsene kada je pitanje uzroka.Neko vas baca u senku a vi biste da se okrenete, ka onoj koja pleni vasu paznju.

 

RAK

Kod vas je pravilo da jednom dobri, uvek ostajete isti. Dobrota se moze uciti, ali se ne uci. Onaj ko se sa dobrotom u srcu rodi, taj zauvek biti dobar. Vi rakovi ste retki koji se rode sa osecajem dobrote, i karma ce vas nagraditi srecom!

 

LAV

Vec ste gledali kako se partner udaljava od vas, a da se niste pitali zasto? Vasa je ljubav osetila vas bes, i prosto ste je uplasili svojom hladnocom. Kao da sve gledate kroz neku svoju prizmu koristi.  Zato se upitajte kako je onom ko vas voli?

 

DEVICA

Vase ljubavi brzo dodju, i jos brze prodju, a ne znate zasto.Vreme je da se srede vase emocije i da popravite svoje rasplozenje. Nadjete se u prilici da budete drski i partneru je to dovoljno da se udalji. Smanjite ishitrene  reakcije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2