Ovi znaci ce biti NAGRADJENI za dobrotu, i shvatiti da im se dobro-za dobro vraca!

Ovi znaci ce biti NAGRADJENI za dobrotu, i shvatiti da im se dobro-za dobro vraca!

25. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi ste jako radosni i vreme je da se vasa radost prenese na odredjenu osobu. Vase srce se zaljubilo a nikako da  se pokazete sa osecanjima. Znate vi ko je u pitanju i koga birate za  partnera. I vi birate najbolje.

 

SKORPIJA

Mada ste dobri, suvise ste  otvoreni i  vreme je da se  pokazete sta nosite u dusi. Ako i delujete ishitreno, vi ne mislite nista lose. Zato se malo kontrolisite, i nemojte da vasim ponasanjem unistite nesto jako lepo.

 

STRELAC

Nekoga ste  hteli da osvojite, ali ste se uplasili  i prosto ste se povukli.Osecate da ce vas ignorisati a to bi vam bilo previse bolno.Ne smete odustati sada kada ste na pola puta. Ona ceka vas korak.

 

JARAC

Trenutno razmisljate  srcem ali vas srce hoce odati pred jednom osobom.Ona vam se svidja ali prvo zelite simpatije sa njene strane.Oseca ona i vasu dobrotu, i vase srce da tuce ljubavlju. I ne bi sebi dozvolila da vas izgubi.

 

VODOLIJA

Mislite da je vreme da i vas karma nagradi srecom, ali sada se nesto desava. Osecanja su vam pomesana i vreme je da se srede.Sve zavisi od vas  sta ce se desavati dalje, ali ce svakako da se desavaju velike promene.

 

RIBE

Neko ste poseban po svemu, i razuman mimo sve osobe. Uprkos svemu jos niste osetili da ste nagradjeni za pristiojno ponasanje, kojeg se drzite celoga zivota. Za razumevanje i dobrotu! Verujte da karma uskoro dolazi u vidu srece, kao nagrada!

Stranice: 1 2